open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
април 2020 @ 19:14
2742

Защити себе си, помогни на Левски!

Левскари,

живеем в изключително динамични и тежки времена. Въпреки безпрецедентната, мащабна помощ, която ние привържениците успяхме да дадем на нашия любим отбор, заплахата за финансов колапс на Клуба далеч не е преминала. Нещо повече, цялото човечество се изправи пред сериозно изпитание. Неминуемо приоритетите на всички ни се изместиха към усилия и мерки за съхранение на собствените ни животи и тези на нашите близки. Борбата с вирусът засегна почти всички аспекти на живота ни.

В такъв моментът, за жалост трябва да приемем фактите такива, каквито са.

…Но не и да се предадем! Ние никога не се предаваме!

Кампанията #ВсичкиЗаЛевски продължава, като нашата поредна цел е събиране на вноската дължима от Клуба към НАП за месец май 2020.

“Националният клуб на привържениците на Левски”, влезе в партньорски взаимоотношения с български производител на предпазни средства за борба с пандемията. Фирма Екотекс 1 ООД произвежда матраци и домашен текстил. Във връзка с извънредното положение, фабриката шие висококачествени, памучни предпазни маски и защитни костюми за многократна употреба.

Искаме да ви информираме, че Екотекс пуска в производство памучни трислойни предпазни маски за многократна употреба, бродирани със свещеното за всички Левскари „Л“ и символите на кампанията.

За всяка една закупена от вас предпазна маска, 2 лв. ще бъдат превеждани под формата на дарение в полза на кампанията #ВсичкиЗаЛевски.

С цел подсигуряване на прозрачност за събраните средства, ежеседмично ще публикуваме отчет, за броя на продадените маски и събраните дарения.

От нас зависи!

Защити себе си, помогни на Левски!

#ВсичкиЗаЛевски

Поръчай своята Левскарска, защитна маска от тук!


Още новини

3 септември 2021 @ 01:18
Турнири
1

Регламент за тунира "Синя есен"Назад...