open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
23 април 2020 @ 19:14
2284

„Защити себе си, помогни на Левски“ – 1018 лв.

Левскари,

Във връзка с поетите от нас и нашите партньори ангажименти, публикуваме поредния междинен, седмичен отчет за средствата събрани, чрез инициативата Защити себе си, помогни на Левски.

За съжаление по необясними за нас причина, Вашата активност сериозно намаля и в резултат на това успяхме да съберем едва 1018 лв. или закупените от Вас маски за периода са 506 бр.

Общата сума събрана до момента възлиза на 5060 лв., тези пари са крайно недостатъчни за постигане на целта от още над 76 хил. лева, необходими за вноската към НАП за месец май 2020.

Ние продължаваме да вярваме в силата на левскарския дух и всеотдайност. Вярваме, че заедно можем повече.

От нас зависи!

С оглед на тежката, извънредна ситуация, в която се намира света и съпътстващите финансови затруднения, заедно с нашите партньори от Екотекс, решихме да Ви предложим нова левскарска, предпазна маска на достъпна за всеки цена.

Производствената стойност на маската е 3.27 лв. и това е цената, на която може да я поръчате от online магазина на Екотекс.

За всяка закупена от Вас маска на цена от 3.27 лв., Екотекс ще дарява по сметката на кампанията #ВсичкиЗаЛевски50 ст.

Условията за размера на дарението от 2 лв., при закупуване на маските с цена 7 лв., остават същите. Нека всеки левскар според възможностите и разбиранията си направи своя избор.

Защити себе си, помогни на Левски!

#ВсичкиЗаЛевски

Поръчай своята Левскарска, защитна маска от тук!

 


Още новини

3 септември 2021 @ 01:18
Турнири
1

Регламент за тунира "Синя есен"Назад...