open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
24 април 2017 @ 16:32
913

За Левски... Един уникален проект от левскари за левскари!

Левскари, имаме удоволствието да Ви представим един уникален нов проект, по който се работи отдавна. На пазара излиза CD и DVD с 10 песни и 5 видеоклипа, посветени на Левски София.

Включени са както добре познати песни от близкото минало, така и нови и съвсем скоро записани парчета. Звукът е с най-високо аудио качество, а видео дискът е в HD и в MP4 формат, което позволява гледането му от всеки PC и Blu-Ray player.

Този висококачествен продукт се издава в чест на 180 годишнината от Рождението на Апостола на Свободата Васил Левски, като приходите от неговата продажба ще се дарят за благотворителни цели и подпомагане на Левскарски каузи към проекта Levski Family.

Изказваме благодарност към всички музиканти и текстописци взели участие в проекта.

Адмирации към Тодор Ненов – Камората, Станимир Ставрев-Ставри, Гордан Калоянчев – Пого, Росен Йосифов, проф.Илия Илиев, Стефан Димитров, проф. Мария Ганева, Иван (Агент) Тенев, бате Сашо, Васил Дочев, Иво Тасков, Д. Димитров и др.

Графичното оформление на „За Левски“ е дело на Левски София Artworks, Александър Тодоров, ремастерингът е на  П. Петров и Unisound studio гр.Варна, видео материалите са на Сектор Б видео и Огнян Ковачев, а идеята и реализацията са дело на Иво Тасков.

Проектът се реализира с подкрепата на Национален Клуб на Привържениците на Левски!

Песните са създадени от левскари за левскари и се хадяваме да Ви доставят настроение и положителни емоции. Приятно слушане!

Продуктът ще може да закупите на цена от 10 лв. още в събота пред сектор Б на Националния стадион „Васил Левски“, а във всички останали дни от магазина на НКП на бул. „Тодор Александров“ 23.

Левскар да си, братко, е дума голяма. Левскар да си, братко, е чест!


Още новини

3 септември 2021 @ 01:18
Турнири
603

Регламент за тунира "Синя есен"

25 август 2021 @ 15:03
Призив
1167

Прозрачност?!

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
14523

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
2104

Синьо лято 2020 - История на левскарствотоНазад...