open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
742

Важно! Промяна в датата на срещата-дискусия между левскарите

Във връзка с предстоящия шампионатен мач между отборите на Верея и “Левски”, който ще се проведе на 10.12.2016 г. от 15:00 часа в Стара Загора и предстоящето домакинство на баскетболния тим на “сините” в зала “Универсиада” и с оглед подкрепата, която двата тима ще получат от привържениците, НКП променя датата за свикване на широко достъпно събрание между феновете.

Промяната се прави с оглед на това всички желаещи да могат да присъстват на срещата!

На събитието са поканени всички заинтересовани Левскари - всички членуващи и нечленуващи фракции в Националния клуб на привържениците, неорганизирани фенове от Секторите А, Б и В, както и хората, подкрепящи любимия отбор пред телевизора или в интернет - от страната и чужбина.

Срещата ще се проведе вместо на 10.12 на 11.12.2016 година.

На събитието ще бъдат разяснени взаимоотношенията на НКП с всички фракции, формални и неформални групи, както и отделни Левскари. Ще бъде даден отчет с какво точно се занимава НКП и ще бъде отговорено на всички въпроси.

Предвид мащаба на събитието и множеството наболели въпроси, е необходимо достатъчно време за подготовката му от страна на организаторите. Необходимо е време и за всички вас, за да планувате програмата за деня си, да си подготвите въпросите, а за хората от провинцията - евентуалния престой в София.

Събранието ще се проведе на 11-ти декември 2016 година в зала "Универсиада", непосредствено преди поредното издание на традиционния боксов турнир между фракциите на Левски.

Накрая, но не последно място - призоваваме всички до провеждането на срещата да проявим разум и хладнокръвие. Да си помислим хубаво за синята общност и да спрем самоизяждането помежду си на стадиона, по кафенета, клубове и интернет.

ПОКАНЕН Е ВСЕКИ, КОЙТО НОСИ ЛЕВСКИ В СЪРЦЕТО СИ!


Още новини

3 септември 2021 @ 01:18
Турнири
1

Регламент за тунира "Синя есен"Назад...