open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
367

Уикенд на левскарщината

Въпреки паузата във футболното ни първествно, уикендът изобилства от „сини“ събития. Събития, които са свързани най-вече с левскарската общност.  Навръх 50-годишнината от историческия успех на Отбора на народа над споминалия се наскоро ЦСКА, популярният привърженик на Левски Петър Димитров с помощта на режисьорите Олег и Владимир Ковачеви, представи документалния филм „Легендата 7:2”.

Лентата е реализирана изцяло с дарения от Левскари, а кино "Одеон" в центъра на столицата се оказа тясно за желаещите да го изгледат. На премиерата присъстваха голяма част от участниците в онзи паметен двубой. Стефан Павлов, Сашо Костов, Георги Каменски, Кирил Ивков, Стефан Аладжов, Янко Кирилов.

По-малко от час след края на филма и на 30 километра от София Левскарите от Сливница отпразнуваха официално откриването на местния фен-клуб „Сини герои”. Това се случи на фона на тържествата по случай 133 годишнината от Битката при Сливница от Сръбско-българската война,

Събитието бе уважено от десетки гости и предтавители на различни левскарски организации, както и от футболистите на представителния тим Иван Горанов и Станислав Иванов.

По същото време левскарите в Благоевград отбелязаха подобаващо 18-ата годишнина от откриването на техния фен-клуб.

Уикендът за привържениците на Левски обаче не се изчерпва до тук. Всеки желаещ може да подкрепи баскетболния Левски днес от 18.00 часа в зала Универсиада срещу отбора на Рилски Спортист, който е сред преките конкуренти за титлата.


Още новини

13 февруари 2020 @ 10:02
Съобщение
691

Поход под надслов Левски, ти си всичко за нас

24 януари 2020 @ 16:29
Ексклузивно!
5104

Извънредно събрание

23 януари 2020 @ 12:40
Ексклузивно!
4455

Съобщение за срещата с министър - председателяНазад...