open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
18 юли 2014 @ 21:20
621

Стотният сезон с нови членски и абонаментни карти

 Националният клуб на привържениците (НКП) на Левски има удоволствието да Ви съобщи, че продължава издаването на сезонните билети (абонаментни карти) за домакинските срещи на любимия отбор, която започна малко преди старта на новото първенство. В същото време НКП продължава изключително успешната кампанията по преброяването и набирането на нови членове.

Както всички отлично знаете инициативата „Присъедини се и ти“ бе повече от успешна и благодарение на Вас помогна за реализацията на 100-годишнината на клуба. Намираме се в навечерието на новия сезон за любимия ни клуб. Сезон, с който започва „новото броене” за Левски. Сезон, в който е по-важно от всякога да продължим да доказваме, че „синята” публика, освен най-многобройната, е и най-вярната.

Независимо от временната форма и моментното представяне на отбора. Както го направихме на 23-и май!

 

Обръщаме се към Вас с огромна признателност и гордост за това, че в навечерието на вековния ни юбилей заедно показахме на целия свят какво означава Левски за нас. Това обаче бе само първата стъпка към крайната цел – любимият ни отбор да си възвърне истинския левскарски дух, включително и чрез връщането му на Народа. Сега е моментът да покажем, че продължаваме да сме единни и, че сме готови на всичко, за да бъде свещеното „Л” там, където му е мястото – на върха!

След серия от преговори между мажоритарния собственик на клуба и представители на обединената Левскарска общност се постигна договорка, според която първият ще предостави на привържениците 15 процента от акциите. Това няма да стане даром, а срещу финансов ангажимент от наша страна. Най-логичната материална подкрепа, която можем да осигурим е като посещаваме мачовете на отбора без оглед на резултатите.

А най-сигурният и бърз начин за събиране на пари е чрез закупуването на сезонен билет за домакинските срещи на отбора. Точно поради тази причина започнахме кампания по продажбата им за секторите „Б” и „В”. Три в едно Всеки един от вас може да си закупи сезонен билет, да поднови членството си в НКП и да стане нов член. Срещу това получава индивидуална карта с чип, с която влиза на стадиона, ползва отстъпки от 30% в магазините за артикули, има предимства при пътуванията в страната и в чужбина, ползва намаления в различни търговски вериги.

Припомняме, че издадените карти на НКП бяха за пролетния сезон от миналото първенство, а със старта на новия сезон те се подновят. Цената остава същата – 7 лева за полусезон, или 14 за целия. Средствата от членския внос ще послужат за развитието и самоиздръжката на Сектор „Б” и за множеството инициативи на НКП.


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
11966

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
1106

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
3541

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
1699

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...