open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
407

Стани един от нас, защото:

Скъпи приятели,

Магазинът на Националния клуб на привържениците на Левски започва нова ценова политика, с цел набирането на по-голяма членска маса и преференции за членовете на клуба. Срещу само 14.00 лв. на сезон Вие може да се присъедините към нашата организация и с това значително да допринесете за съществуването ѝ като независима от никой структура на обединените левскари. Ставайки член на НКП, с парите от членския внос Вие подпомагате редица инициативи и благотворителни акции на организацията, осигурявате пари за субсидиране на автобусите при гостуванията, хореография, пиротехника, знамена и много други.

Същевременно, в знак на благодарност и уважение към Вас, ние ви предлагаме преференциални цени в нашия магазин, предоставяме ви карта за намаления в бензиностанции GoPetrol, където ще може да зареждате горива с 15 ст. на литър отстъпка и работим активно да включим нови обекти към предлаганите промоции.

Освен това, да бъдеш член на НКП е и въпрос на чест за всеки левскар, защото ние браним вашите интереси и подаваме ръка на всеки от нас, когато е в беда. Всеки от вас, който се присъедини към нашата кауза, получава безплатно магнитна карта с чип, на която има неговото име, снимка и логото на клуба. С тази карта ще може да поискате своята отстъпка за продуктите, произвеждани и продавани в нашите магазини на бул. „Тодор Александров“ 23 и ул. „Цар Симеон“ 74, както и онлайн във фейсбук страниците Левски Магазин и Онлайн Магазин на Левски София. Отстъпките важат само за членове, заплатили членския си внос за текущия сезон.

Благодарим на всички, които вече се присъединиха и очакваме всички желаещи да заявят своето членство директно в магазина на бул. „Тодор Александров“ 23 или онлайн на адрес:

http://nkp.bg/?lang=1&pid=6&sid=3

Заедно ще постигнем повече.

Само Левски!


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
8111

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
725

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
3136

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
1338

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...