open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
18 юли 2014 @ 19:45
565

Стани член на НКП или поднови членския си внос и се възползвай от намаленията

 Скъпи приятели, имаме удоволствието да ви съобщим, че всеки член на Националния клуб на привържениците на Левски получава 30% намаление в магазините на организацията от колекцията на НКП. В асортимента от стоки влизат фланелки, шалове, шапки, значки, стикери, ключодържатели, календари и много други разнообразни артикули.

Намаленията важат за всеки, които е заплатил членския си внос за предстоящия футболен сезон на стойност 14 лева. Припомняме, че издадените карти на НКП бяха за пролетния сезон от миналото първенство, а със старта на новия сезон те се подновят.
Цената остава същата – 7 лева за полусезон, или 14 за целия. Средствата от членския внос ще послужат за развитието и самоиздръжката на Сектор „Б” и за множеството инициативи на НКП.

Освен това, между Националния клуб на привържениците на Левски и верига бензиностанции GO Petrol бе постигнато споразумение за големи отстъпки за всеки притежател на членска карта с платен членски внос за текущия сезон.

Този договор е част от дългосрочната инициатива на НКП да изпълни с друг тип съдържание членската карта, а именно тя да осигурява намаления при покупките на най-необходими стоки и при ползването на различни услуги.

Договорът с GO Petrol, е първият от поредица, които предвиждаме да сключим с още петролни компании, с големи търговски вериги, предлагащи хранителни продукти, битова техника, автоуслуги, комуникационни услуги, транспортни услуги и др.

С карта на Go Petrol може да зареждате бензин и дизел в обектите на веригата с 15 ст. по-евтино за литър от цената на колонката.
GO Petrol е нова компания, която за кратко време се утвърди на пазара. Тя гарантира високо качество на продаваните в обектите на веригата горива. Към момента фирмата разполага с няколко обекта в столицата и предстои да открие нови както в София, така и в страната.

Маркетинговият екип на НКП ще ви информира своевременно за всеки нов договор, по чиято сила ще може да ползваме различни намаления.


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
8336

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
918

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
3339

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
1531

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...