open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
487

Позиция на фен-клуб Ултра Варна

От много години ние, синята общност от ВАРНА, сме обявили своята позиция относно управлението на клуба и до ден-днешен тя остава непроменена.

Позицията ни е съвсем ясна - „ВЪН ТОДОР БАТКОВ ОТ ЛЕВСКИ!“.

За съжаление (или пък не), вече можем спокойно да добавим към нея и „ВЪН АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ЛЕВСКИ!“

Непрекъснато в разговори с левскари обясняваме едно и също нещо. Скъпи приятели, РАЗБЕРЕТЕ, че всеки един изминал ден, начело с Тодор Батков, е огромна загуба за "Левски". Загуба, която трябва да ви е ясно, че ние, феновете, ще плащаме. Всяка една минута, в която той все още се води мажоритарен собственик на клуба, безвъзвратно убива "Левски"!

Всички знаете, че това е целта и фикс-идеята на определени олигархически кръгове, състоящи се предимно от родоотстъпници, измекяри и антибългари.

Знаете, че това се прави съвсем целенасочено не от вчера и не от днес, а от много години, а Тодор Батков е именно пешката, която от години ни е устремила към посредствеността и към обезличаването. Не може при огромния щат от близо 200 служители и администрация, резултатът от тяхната „работа“ да е КАТАСТРОФАЛЕН в почти всички ресори, а лицето Батков „си нямал и понятие какво се случва“, както сам се изказа на учредителното събрание на Тръста преди време.

Повярвайте ни, той много добре знае какво се случва.

Огромната синя общност е съставена от много хора с възвишени ценности, от много хора - достойни патриоти, много интелигентни хора, хора от Елита на българската нация.

Огромната синя общност не веднъж е доказвала, че е движещата сила в най-тежките моменти за България, че е двигател в българското общество! РАЗБЕРЕТЕ, че НИЕ ИМ ПРЕЧИМ!

"Левски" е това, което ни събира в едно, "Левски" ни прави непобедими и именно заради това те искат да го съсипят и по този начин да ни разпръснат, защото заедно ставаме все по-силни и съответно все по-неудобни!

Намираме се в положение на невиждан в цялата ни Вековна история упадък! Падение, което повярвайте ни, няма да се оправи от само себе си, а ще става още по-зле, ако не премахнем Троянският им кон.

Призоваваме всички левскари към единство и предприемане на спешни, синхронизирани действия за спасяване на "Левски" от присъствието на Тодор Батков!

Призоваваме Ви към масово посещаване на всички спортни събития, свързани със СК "ЛЕВСКИ" и масово изразяване на мнение против собственика. Когато той се махне, хиляди пъти по-добър вариант за бъдещето ни например е да започнем от "В" групите, отколкото да мънка и нагло да ни лъже в очите, за да печели време, докато ние чакаме.

Да чакаме КОЙ и КАКВО?

Той иска от нас да дочакаме краят си!

От всеки един от вас зависи промяната. Ще чакаме ли още!?

„Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме!“

БАТКОВ ВЪН!


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
11966

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
1106

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
3541

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
1699

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...