open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
17 юли 2017 @ 14:43
220

ПФК „ЛЕВСКИ“ СРЕЩУ 14 СВОИ СЪИМЕНИЦИ В ДЕМОНСТРАТИВНИЯ МАЧ

Уникален демонстративен мач ще бележи тържествата по случай 180 години от рождението на Васил Левски. Както ви съобщихме по-рано приятелският двубой е част от програмата на първия по рода си Национален патриотичен събор посветен на Апостола, който ще се проведе в родния му град Карлово между 21 и 23-ти юли.

Един от ключовите моменти от честванията е именно демонстративен мач между представители на ПФК „Левски“ и сборна национална селекция от футболисти, състезаващи се в отбори от цяла България, включени в системата от първенства и турнири на БФС и носещи името „Левски“. Освен 103-годишната ни любов „Левски“, има още 27 футболни отбора-съименици. Инициативният комитет потърси всички с покана да участват. До този момент потвърдиха участие 13 от тях: от Карлово, Покрайна, Лясковец, Стражица, Кочериново, Комощица, Паталеница, Егълница, Горна Митрополия, Новград, Караманово, Чепинци и Сърнево. Имаме уговорка с още няколко от клубовете да заяват участието до няколко дни. Може да споделим с вас и една любопитна подробност. Свързахме се с ФК „Левски“ (Ракитово), който за съжаление няма да излъчи свои представители, но президентът на клуба Никола Попчев горещо прегърна идеята и обеща да присъства по време на събора. Съставът на ПФК „Левски“ все още се уточнява, като в следващите дни ще ви информираме и за него.

Припомняме, че Националният патриотичен събор „180 години от рождението на Васил Левски“ ще се проведе между 21-ви и 23-ти юли в град Карлово.

Предвидена е богата спортна и културна програма, като част от нея са факелно шествие, концерт на рок-група „Епизод“, бирфест, къмпинг и много други.

Очакваме ви!


Още новини

13 февруари 2020 @ 10:02
Съобщение
737

Поход под надслов Левски, ти си всичко за нас

24 януари 2020 @ 16:29
Ексклузивно!
5129

Извънредно събрание

23 януари 2020 @ 12:40
Ексклузивно!
4482

Съобщение за срещата с министър - председателяНазад...