open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
526

Още един приятел в голямото семейство на НКП!

Здравейте, приятели!

Имаме изключителното удоволствие да Ви представим поредният ни партньор - тризвездния хотел "Калис" от един от най-българските градове - Банско! Нашите приятели от хотел "Калис" предоставят възможност за членовете на НКП, заплатили членския си внос за тази година, да ползват намаление от 10% от цената за нощувка в хотела. Но това не е всичко! В скоро време от Управата на хотела ще подготвят интересни предложения за настъпващата дългоочаквана от скиорите снежна зима, затова следете сайтът на НКП за актуализация на информацията.

И накрая ни позволете накратко да представим нашите приятели и партньори.

Желаем Ви приятна почивка и весело настроение!

 

Разположен в подножието на красивата Пирин планина, Хотел "Калис" в гр. Банско е едно неповторимо място за отдих и развлечение през цялата година. 

Хотел "Калис" се намира в близост до автогарата в Банско и само на 10 мин. от началната станция на ски-лифта. За удобство на клиентите си, хотел "Калис" осигурява и транспорт до лифта. 

Хотелът работи целогодишно и предлага на своите гости 26 стаи и 4 апартамента. Обзаведени от дизайнер, стаите съчетават модерния интериор и комфортното оборудване с уюта - както през студената зима, така и през топлото лято. 

Хотел "Калис" ще Ви предложи отлични възможности за пълноценен отдих, развлечение и туризъм през цялата година. 

Гостите могат да ползват още традиционна банска механа с градина (90 места), лоби-бар, сауна, парна баня и интернет. Професионално обученият персонал и многодишният опит на домакините са гаранция за перфектното обслужване на клиентите. 

Когато клиентите решат да посетят някои от забележителностите извън гр. Банско (а те са много), ще имат възможност за осигуряване на транспорт от любезните домакини. 

 

За контакти и резервации:

Гр. Банско 2770

Ул. "Борис Голев" 5

Тел: 0894/84-22-84

Уеб: www.hotel-kalis.com

 

Заповядайте като гости, тръгнете си като приятели!


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
8337

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
918

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
3339

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
1531

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...