open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
27 януари 2017 @ 11:59
472

НКП отказва срещи на „тъмно“ с ръководството на ПФК „Левски“

Уважаеми  привърженици, с настоящето изявление УС на НКП Ви информира, че ръководството на ПФК „Левски“ отказа да отговори писмено на зададените от Националния клуб на привържениците въпроси (може да се запознаете с тях тук) към управляващите органи  на „Герена“  и в частност господин Спас Русев.

Доводът на изпълнителния директор Диана Иванова е, че клубът няма да води диалог с привържениците чрез медиите. Ние уважаваме това становище, но дълбоко подчертаваме, че никога целта ни не е била да правим медийно шоу.

Публикуването на въпросите в нашия официален сайт не е комуникация чрез медиите, а инструмент за получаване на информация от широката левскарска общност и гарант за прозрачност в отношенията между клуб и привърженици. Нещо, за което отново подчертаваме – Вие гарантирахте.

С оглед на гореизложеното, планирахме да информираме милионите привърженици на ПФК „Левски“ за вашата позиция, като публикуваме официалното писмо с отговори от страна на клуба.

С уважение се обръщаме към ръководството на ПФК “Левски“, за да отклоним тяхната покана за среща между „цялото ръководство на НКП с ръководството на „ПФК Левски” АД, в присъствието на г-н Русев“, за да получим отговори на зададените от нас въпроси.

Отклоняваме това предложение, защото не искаме срещи на „тъмно“ с ръководството на ПФК „Левски“, на които да водим познатите ни до болка диалози, а след това да ги „преразказваме“ на привържениците, пред които сме поели отговорността да изискваме от клуба официална информация по болните за левскарската общност теми.

Ние не искаме разговор на четири очи, за да успокоим собствените си терзания.

Ние настояваме за точно аргументирани отговори във връзка с широкото безпокойство, което цари между отделните структури на привържениците и абсолютната дезинформраност за делата в любимия ни клуб. Очаквахме да получим ясни отговори с цел изясняването на ситуацията и за да бъдат информирани коректно милионите привърженици на ПФК „Левски“.

У нас, за съжаление, остава горчивината и усещането, че ръководството на ПФК „Левски“ не желае да отговори на конкретните въпроси и свиква среща, за да ни го обясни с очакването след това да излезем с добре подбрани думи пред „синята“ общност.

С огромно уважение Ви съобщаваме, че ние няма да изземем функцията Ви да обясните на милионите привърженици какво се случва в любимия им клуб и няма да отнемем правото Ви да ги успокоите за „светлото“ бъдеще.

НКП е медиаторът между привърженици и клуб, тяхната връзка с ръководните фактори, а не говорител на АД-то.

Привържениците очакват отговорност, а ние настояваме. Поемете я и отговорете: Какво се случва в „Левски“?


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
8111

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
725

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
3136

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
1338

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...