open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
744

НКП организира среща-дискусия между левскарите

Националният клуб на привържениците свиква широко достъпно събрание, на което са поканени всички заинтересовани Левскари - всички членуващи и нечленуващи фракции в НКП, неорганизирани фенове от Секторите А, Б и В, както и хората, подкрепящи любимия отбор пред телевизора или в интернет - от страната и чужбина. На събитието ще бъдат разяснени взаимоотношенията на НКП с всички фракции, формални и неформални групи, както и отделни Левскари. Ще бъде даден отчет с какво точно се занимава НКП и ще бъде отговорено на всички въпроси.

Предвид мащаба на събитието и множеството наболели въпроси, е необходимо достатъчно време за подготовката му от страна на организаторите. Необходимо е време и за всички вас, за да планувате програмата за деня си, да си подготвите въпросите, а за хората от провинцията - евентуалния престой в София.

Събранието ще се проведе на 11-ти декември 2016 година в зала "Универсиада", непосредствено преди поредното издание на традиционния боксов турнир между фракциите на Левски.

Накрая, но не последно място - призоваваме всички до провеждането на срещата да проявим разум и хладнокръвие. Да си помислим хубаво за синята общност, като да спрем самоизяждането помежду си на стадиона, по кафенета, клубове и интернет.

ПОКАНЕН Е ВСЕКИ, КОЙТО НОСИ ЛЕВСКИ В СЪРЦЕТО СИ.


Още новини

3 септември 2021 @ 01:18
Турнири
1

Регламент за тунира "Синя есен"Назад...