open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
771

НКП на Левски се отказва от "левче от билетче"

Скъпи левскари,

Националният клуб на привържениците на Левски прекратява по своя инициатива договора, по който от 2009 година получава 1 лв. от всеки закупен билет за Сектор Б.

В началото въпросните средства се използваха за благотворителни каузи, а в последствие биваха изразходвани за направата на хореографии. От този момент това се преустановява.

Националния клуб на привържениците на Левски по никакъв начин не се отказва от въпросните две дейности, като средства за благотворителни кампании се събират и ще продължат да се събират през организацията Levski Family.

Хореографиите от своя страна ще бъдат изцяло финансирани спрямо събраните средства в урните, по банков път и целеви дарения.

В тази връзка, искаме да уведомим всички, които искат да помогнат за добрия облик на Сектор Б, че ще могат да го направят в урни, които ще бъдат разположени преди началото на мачовете на “Герена” в клубния магазин в Сектор А, пред входовете на Сектор Б, както и вътре на самия стадион.

Също така, дарения могат да бъдат правени по Paypal и банков път на следните сметки:

PayPal: donations@sectorb.bg
IBAN: BG81PRCB92301049326215

Пълни отчети на приходите и разходите ще бъдат публикувани на страницата на Сектор Б Ултрас. На нея ще се дава и информация за кампании, както и ще се отговаря на въпроси, свързани с тази дейност.

Надяваме се, че за поредна година Южната трибуна ще има възможността да изглежда както подобава!

Само Левски!


Още новини

13 февруари 2020 @ 10:02
Съобщение
691

Поход под надслов Левски, ти си всичко за нас

24 януари 2020 @ 16:29
Ексклузивно!
5104

Извънредно събрание

23 януари 2020 @ 12:40
Ексклузивно!
4456

Съобщение за срещата с министър - председателяНазад...