open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
23 януари 2014 @ 15:13
459

НКП има честта да уведоми всички "сини" привърженици за проведената на 19.01.2014 г. среща на Герена

На първо място изказваме изключителни благодарности на абсолютно всички присъствали на срещата – представители на 34 фенклуба от цяла България, на тези от софийските фракции и на многото гости и наши приятели!!!

Поднасяме предварително нашите извинения за техническите неуредици и неудобства, но все още нямаме изключителен опит в организирането на подобни мероприятия, затова молим за извинение. Следващият път организацията ще бъде по-добра!

По същество за срещата:


След направен анализ на дългогодишното му управление, решихме, че засега, подчертаваме - само засега, се въздържаме от конкретни действия поради елементарения факт, че друга алтернатива за смяна на собствеността няма на хоризонта! Заложи се на алтернативни методи и начини за въздействие върху Адвоката, поне докато не се изяснят докрай обстоятелствата около бъдещето на "Левски" София.


От обобщението на първите две точки произтече решението на срещата с Тонев да бъде поканен и Тодор Батков. Когато двамата са изправени един срещу друг няма да си прехвърлят топката, тоест отговорността.

Тук искаме да уточним, че сме напълно наясно, че със срещи и декларации едва ли ще успеем, но за пореден път ще се опитаме да запазим добрия тон и ще се придържаме към поведение, което е в рамките на нормалното. В същото време нека всички пацифисти замълчат и най-важното, НЕКА ни подкрепят!


Поемаме ангажимент да уведомяваме цялата левскарска общност за предстоящи събития, свързани пряко със Стогодишнината. Очакваме помощ и разбиране от всички, защото това е нашият юбилей! Този празник е фундаментален за Синя България и оправдания и хленчене няма да се толерират. Всеки един от нас е способен и задължен да помага, а после децата ни ще са горди с делото ни. Каузата е по-важна от всичко. Каузата е по-голяма от всеки и никой и нищо не е повече от "ЛЕВСКИ"!

Това накратко е най-същественото. В заключение искаме да информираме всички, които не присъстваха на срещата, че тя продължи повече от четири часа – време, в което се водиха разгорещени дебати. Горди сме, че всеки, който искаше, получи възможност да се изкаже и да бъде чут.

Доказахме, че „Сектор Б” е явление в нашата страна, доказахме отново че, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
8296

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
887

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
3307

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
1502

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...