open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
март 2014 @ 22:22
410

НКП и "Синя България": изграждането на Герена трябва да бъде обща кауза!

Председателят на УС на Левски г-н Иво Тонев се срещна в четвъртък с представители на НКП, различни фракции и тръста „Синя България”. На срещата г-н Тонев запозна присъстващите с детайли и подробности около строежа на новия сектор А на стадион „Георги Аспарухов”.

Проведе се открита и честна дискусия, по време, на която присъстващите на срещата изложиха своето мнение. Във връзка с това НКП и тръстът „Синя България” декларират следното:

  1. Силно сме обезпокоени от неяснотите, свързани с финансирането на проекта за строеж, както и сроковете и начина, по който секторът трябва да бъде завършен.
  2. Категорично смятаме, че строежът на стадиона не може да прави левскарската общност заложник на личните амбиции на когото и да било.
  3. Левскарите искат да имат завършен стадион в пълния му блясък, както е според първоначалния проект.
  4. Предлагаме на ПФК Левски помощ, ако такава е необходима, за превръщане изграждането на стадиона в обща левскарска кауза. Нашата цел не е да излъчим виновник, а да имаме стадион.
  5. Настояваме г-н Иво Тонев да свика пресконференция, на която да даде исканите от левскарите подробности за строежа и проблемите, свързани с него, както подобава на един мащабен проект като този. В тази връзка смятаме проведената с него среща за първа стъпка в това отношение, но не и достатъчна за проект, който касае огромна общност. Насърчаваме медиите да бъдат смели и искрени и да задават открито своите въпроси, защото по този начин те поемат своята част от отговорността за прозрачност и честност пред цялата левскарска общност.
  6. Смятаме, че ключови проблеми като строежа на новия ни стадион се нуждаят от съпричастност на цялата левскарска общност, включително и ПФК Левски. Това е и причината за общата ни позиция, както и искрената ни молба към всички левскари за активна гражданска позиция по този проблем, както и заставането зад евентуална бъдеща кауза, свързани със строежа на стадиона.
  7. САМО ЛЕВСКИ!

Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
8296

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
887

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
3307

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
1502

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...