open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
28 април 2015 @ 13:52
384

Не се поддавайте на провокации!!!

Националният клуб на привържениците се обръща към всички Левскари, които ще посетят мача на годината на любимия ни отбор, с призив за неподдаване на провокации.
Приятели, държим да уточним, че поради огромния интерес към двубоя с Лудогорец полицията го е поставила в графа „рисков“.

Това означава, че органите на реда ще съсредоточат големи свои части в района на стадиона и вътре в него откъм Сектор „Г”.

Достъпът до стадиона в известен смисъл ще бъде затруднен, тъй като пропусквателния режим преди самите входове на съоръжението ще се осъществява от полицията по нейно усмотрение и в съответствие със спуснатите й заповеди.
В същото време поради неуредени финансови ангажименти от страна на ПФК към охранителната фирма - стюарди в секторите няма да има. Такива ще бъдат разположени само по входовете и на пистата. Въпреки затрудненото положение, в което се намираме всички, екпът на НКП и на охранителната фирма ще направят всичко необходимо както за безпроблемния достъп до стадиона на Левескарите и техните деца – БЪДЕЩЕТО НА ЛЕВСКИ, така и за цивилизованото протичане на мача.

Умоляваме Ви да не чакате последния момент за влизането на стадиона, а да сторите това по-рано. Носете със себе си документи за самоличност (лична карта и ученическа книжка).
Умоляваме също родителите и настойниците да попълнят деклараците за децата, които водят, преди полицейската контрола, за да не стават струпвания около единствената патрулка, в която се осъществява тази дейност.

Струпванията водят до напрежение, то до скандали, а скандалите не водят до нищо добро.

Само ЛЕВСКИ!!! 


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
8337

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
918

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
3339

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
1531

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...