open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
юни 2014 @ 14:35
409

Левски няма футболна агитка, Левски има привърженици и те са обединени.

 Скъпи приятели, покрай безграничната радост, която ни донесоха момчетата на Тити Папазов, спечелвайки златен требъл, за съжаление се налага да обърнем внимание на поведението на една служителка в една телевизийка, добре известна с приклякането си пред властта.

Още по време на мачовете от финалната серия с Лукойл Академик в столичната зала "Универсиада" ни направи впечатление коментарът по един от телевизионните канали, свързван с небезизвестни фигури от политическия живот и банковата система.

Говорим за епитетите и сериозната доза жлъч, които г-ца Влади Лазарова изсипа върху "синята" публика, защото, забележете, ние сме си позволили да напълним до краен предел зала "Универсиада", а вчера – и залата в Самоков.
Доскорошната подчинена на един друг наш "любим" клоун – Николай Бареков, бе възмутена, че привържениците на Левски пречели със знамената си на камерата на News7. Постоянно ни наричаше "футболни хулигани", "лумпени" и дори си позволи да сравни организираната подкрепа, която осигурихме на "сините" шампиони, с "платени клакьори", които идвали с рейс на мач срещу 10 – 20 лева.

Скъпа г-це Лазарова, много добре съзнаваме, че в онази телевизийка сигурно Ви се налага да поемате дълбоко всеки следващ професионален ангажимент, дори и той да е свързан със самоцелно оплюване на най-голямата и вярна спортна публика в България. Съзнаваме, също така, че ръководните фактори в телевизийката Ви сигурно не са очаровани, че в ефира на всяко спортно събитие с участието на Левски многократно ехтят цветисти "поздрави" към доскорошния Ви началник.

Държим обаче да насочим вниманието Ви към някои подробности, които очевидно сте пропуснала, докато заработвахте бонусчето си, наричайки ни "футболни хулигани, които грам представа си нямат от елементарните правила на баскетбола".

Левски няма футболна агитка! Левски има огромен брой привърженици в България и по целия свят и за огромно съжаление на всички наши "доброжелатели", те са обединени. Ние никога не сме правили разлика между това дали "сините" играят на стадиона, във волейболната или в баскетболната зала.

Именно по тази причина Националният клуб на привържениците ще продължи и занапред да организира екскурзии в страната и чужбина с единствената цел да стимулира все повече и повече левскари да подкрепят на живо всички спортни формации на Вековния клуб.

Колкото до "платените клакьори", които Ви се привиждат г-це Лазарова, държим да отбележим, че бидейки част от цирковата трупа на момченцето, което редовно се снима около лежанки, сигурно сте свикнала да вярвате, че масовото събиране на хора може да бъде организирано само с пари, партийни повели, кебапчета и т.н.

Можете да бъдете сигурна обаче, че привържениците на Левски обичат спортния си клуб напълно безплатно. И напълно безплатно възприемат телевизийката, в която така неуморно се трудите, като сборище на дребни човечета с непосилно големи амбиции, изразяващи се във всекидневни чупки в кръста. За което, разбира се, искрено ви съжаляваме! 


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
8337

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
918

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
3339

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
1531

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...