open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
4700

Колко и на кого дължим пари към момента?

Уважаеми приятели и съмишленици,

Предвид така очаквания старт на кампанията за членство в Клуба, която се прокламира като спасителната сламка за Левски, искаме да обърнем внимание на неща, които будят притеснение у нас във връзка със съществуването на клуба и възможността той да бъде изправен внезапно пред тежки, непреодолими проблеми.

Става въпрос за дълговете, които клубът има към бивши свои собственици и спонсори, които могат да станат изискуеми в краткосрочен план.

Бихме искали да помолим ръководството на ПФК Левски да изясни пред синята общественост дали г-н Васил Божков наистина няма абсолютно никакво влияние върху Клуба, както се твърди от Изпълнителния директор г-н Павел Колев, както и дали практически се дължат пари към него и негови фирми.

В прикачения файл можете да намерите официално писмо, което е входирано в ПФК Левски на 28 август 2020г. В него намираме доста притеснителни взаимовръзки, които не отговарят на публично изнесената информация от Клуба. Молим и да бъде подробно изяснена ситуацията с парите, които се дължат за строежа на Сектор А, т.к. и там има несъответствия между публичната информация, представяна във времето.

Също така искаме да попитаме дали ПФК Левски има незабавно изискуеми дългове към г-н Русев, Виваком и/или други фирми и контрагенти на клуба.

Тези въпроси се налага да ги зададем публично, т.к. ръководството на ПФК Левски не спази поетия ангажимент от 31 август 2020 г. да отговори на официално изпратеното ни запитване. На среща, състояла се във въпросния ден, нашата организация уведоми Изпълнителния директор на клуба, че тези въпроси искрено ни притесняват и в случай, че не получим официален отговор, то ще бъдем принудени да ги зададем публично.

Искаме дебело да подчертаем, че с тези въпроси не целим да компрометираме кампанията за членство в Клуба, а напротив – да изясним фактическата ситуация, в която Клубът ни се намира.

Още повече, че прозрачността в тези аспекти беше гарантирана.


Още новини

3 септември 2021 @ 01:18
Турнири
603

Регламент за тунира "Синя есен"

25 август 2021 @ 15:03
Призив
1167

Прозрачност?!

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
14523

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
2104

Синьо лято 2020 - История на левскарствотоНазад...