open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
514

Клуб Добрич: Настало е време разделно – Батков вън!

Уважаеми, братя левскари,

Ние, привържениците на Левски от Добрич, подкрепяме напълно и се присъединяваме към милионите левскари от цялата страна в тежката битка, която заедно започваме и заедно ще докараме до успешен край. А успешен край означава само едно – лицето Тодор Костадинов Батков ВЪН от Левски!

Настало е време разделно, г-н Батков! Време е да ни отървете от Вашето бреме, време е Вие сам да се отървете от това бреме, защо отдавна се провалихте, но искате да провалите и Левски, като, честно казано, не сте далеч от това.

Но нашият любим клуб е оцелял 100 години, преминал е през три различни държавни строя, понесъл е всякакви удари и от чужди, и от свои, но е жив! Защото живее в сърцата на милиони! И няма да умре, докато е жив и последният левскар в тази страна.

Ние няма да Ви оставим повече да теглите със себе си Левски към небитието. Ние, привържениците на Левски, нямаме загубена битка. Едва ли ще загубим именно тази, защото каузата вече е на живот и смърт.

Нашата любов е по-силна от всичко, нашата енергия не може да бъде спряна и организирането и честването на 100-годишния юбилей е доказателството.
Вековният юбилей, който не се съмняваме, че щеше да бъде пълен крах, ако Ви се бяхме доверили или оставили организацията на чиновниците в клуба, пак назначени от Вас.

Наглостта и безочието Ви стигнаха до там, че месец след това опитахте да се окичите с лаврите за добрата организация, а много добре знаете, че Вековният празник се случи не благодарение на Вас, а въпреки Вас.

Г-н Тодор Костадинов Батков, трябваше да напуснете любимия ни Левски още след Казанската афера – невиждан позор за клуб, който се води професионален. Но изглежда е такъв само на хартия, защото нищо в него не се върши професионално. Вече и футболистите изглеждат като аматьори, политиката ни на всякакво ниво е аматьорска – какво правите все още в Левски, г-н Батков?

Но най-голямата ни болка и непростимият Ви грях е опитите Ви да настроите левскари срещу левскари с всякакви възможни прийоми. Типично в агентурния си стил настроихте всички легенди на клуба един срещу друг и ги разделихте, а най-страшното е, че ги употребихте и изхвърлихте, измивайки си ръцете с тях, като целяхте да ги принизите и в нашите очи.

Веднъж покажете, че знаете значението на думите морал и чест и напуснете Левски! Върнете отбора на народа!

Хубаво Ви е, когато се кичите със званието Президент на най-голямата институция в България, обединяваща любовта на най-много хора в тази държава. Харесва Ви да се чува думата Ви като президент на Левски, да се виждате по страниците на вестниците, защото само чрез Левски може да го правите. Размахвате пръсти, заплашвате политици, говорите тежко – чувствате се недосегаем. Но сам се убедихте, че да си президент на този клуб е изключителна отговорност, която Вие не можете да понесете. Ако не сте убеден, ние вече сме сигурни – Левски е твърде голяма лъжица за Вашата уста.

На всички е ясно, че нямате възможност да издържате Левски, нямате капацитет и визия да го управлявате, нямате морал. Какво основание имате, за да стоите и ден повече в ЛЕВСКИ?

Вие взехте своето решение да не сте с НАС и НАРОДА, ние сме длъжни да изпълним завета на Апостола и да Ви пратим при черните души!

LEVSKI CLUB DOBRICH


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
11966

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
1106

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
3540

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
1699

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...