open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
16 юли 2017 @ 11:10
236

БИРФЕСТ И ПАЛАТКОВ ЛАГЕР ПО ВРЕМЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ СЪБОР

Уважаеми левскари,

наближа първият по рода си Национален патриотичен събор по случай 180 години от рождението на Васил Левски, който ще се проведе от 21-ви до 23-ти юли в родния град на Апостола – Карлово. Предлагаме ви важна информация за организацията и възможностите за престой.

С радост можем да съобщим, че по време на тридневния събор ще има специална бирфест зона в местността „Беш Бунар“, която се намира на пешеходно разстояние от центъра на града. Кетъринг-фирма, която е подсигурена от Община Карлово, ще осигури скара и бира, тенти, шатри, маси и столове, които да допринесат за приятното изкарване на всеки посетител. 

Освен това, за улеснение на желаещите да посетят Националния патриотичен събор „180 години от рождението на Апостола“, от Инициативния комитет ви предлагаме няколко варианта за нощувка. С радост можем да ви съобщим, че договорихме с Община Карлово възможност за безплатно нощуване. Ще има специална къмпинг зона в местността „Беш Бунар“, където свободно може да разпънете своя палатка. За тези от вас, които не разполагат с такава, сме осигурили голяма военна палатка с капацитет до 50 човека, която също ще може да се ползва абсолютно безплатно (до запълването на капацитета).

Държим да ви информираме, че от Община Карлово са поели ангажимента да окосят и третират против кърлежи поляната. Освен това ще осигурят химически тоалетни, електрическо захранване и вода за нуждите на присъстващите. 

Освен палатковия лагер, сме договорили специални условия в два местни хотела. В хотел „Ханъ“ двойна стая ще се заплаща срещу 40 лева. Контакт за резервация: 0899646368

Другата оферта е на хотел „Щерев“-Карлово при следните цени и условия:

Единична стая: 33 лв. на нощувка
Двойна стая (спалня): 40 лв. на нощувка
Студио (за четирима): 85 лв. на нощувка
Студио (за трима): 80 лв. на нощувка
Студио (за двама):68 лв. на нощувка
Студио LUX (за двама): 74 лв. на нощувка
Студио VIP (за двама): 85 лв. на нощувка

Контакт за резервация: 0886 277 188

Припомняме ви, че по време на Националния патриотичен събор „180 години от рождението на Васил Левски“ ще има много богата спортна и културна програма. Тя ще включва демонстративен мач между сборен отбор на ПФК „Левски“ и сборен състав на отбори от цялата страна, носещи името на Апостола. Ще има факелно шествие и концерт на рок група „Епизод“ на площад „20-ти юли“. Очакваме ви! Нека почетем паметта на най-святата личност в българската история и патрон на футболен клуб „Левски“!


Още новини

25 юни 2020 @ 18:56
Ексклузивно!
3255

БФС обяви война на Левски!Назад...