open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
12 януари 2014 @ 22:54
639

БФС

Преди няколко дни президентът на БФС си позволи да каже с огромна лекота няколко скандални неща. В обширно интервю Борислав Михайлов разкри доста, но странно защо, не се обърна внимание от страна на медии и анализатори! Бившият вратар, който отдавна е с поведение на бивш левскар, заяви най-откровено, че е помагал много пъти на червения отбор.

За да не бъдем голословни, ще цитираме думите на Михайлов: „БФС винаги е бил в услуга на ЦСКА. Помагали сме им много повече отколкото на Левски. Спасявал съм на няколко пъти лиценза на „червените“. До Швейцария съм ходил, за да им съдействам“.

Признанията на футболния началник демонстрират нагледно, че за тях винаги ще има подкрепа. Михайлов стигна още по-далеч и призна нещо, което ние и без това си знаем. Той сподели, че 90 % от работещите в БФС са чорбари. Отново се налага да го цитираме: „Повечето са цесекари. Ти дойде тук с асансьор на петия етаж. Откъдето си минал, все цесекари има. В ЦЯЛОТО БФС 90 % ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ СА ФЕНОВЕ НА ЦСКА!“.

Ние пък сме фенове на Левски! Браво, Боби, че си толкова честен, печен и открит. Сега вече още по-лесно си даваме сметка за много от решенията, които взимате и то все във вреда на Левски – клубът, който те е създал. Наясно сме със симпатията ти към провинциалните „гиганти“ Ботев, Литекс и Лудогорец. Знаем, че следиш изявите им с мокър поглед, а кракът ти не е стъпвал на „Георги Аспарухов“ от години. 

Футболната централа спасява любимия си отбор, но въпреки това, неадекватните му привърженици изпотрошиха сградата, в която „се трудят“ най-върлите червени фенове. Картинката е ясна, не че е някаква сензация. 

Тук е момента да попитаме, защо никой от Левски не скочи след това безумно изказване на Михайлов? Вероятно Батков има по-важни дела. Той се грижи за това да продаде всеки от футболистите, който умее да си върже връзките на обувките. Адвокатът мълчи, но ние – не!

Коментираме това интервю на шефа в БФС, за да знаят, че не сме слепи и глухи. Не умеем и да мълчим. Ние само цитирахме думите на Михайлов. Това няма да попречи на психично болни хора да говорят за „Синьото БФС“. На тях няма да оказваме помощ, защото не сме специалисти. За целта има здравни заведения.


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
11981

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
1113

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
3552

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
1708

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...