open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
24 април 2020 @ 13:46
778

Кому беше нужен този цирк?

За пореден път, вече не ги и броим, левскарската публика беше забъркана в грандиозен скандал. „Атентат срещу държавата“, както го нарече уважаемият главен прокурор. При все, че ние никога не бихме пропагандирали насилие над журналисти, камо ли „атентати срещу държавата“, искаме да попитаме уважаемите медии в България, незнайно откъде получили своята информация, кому беше нужен този цирк? Всички жълто-кафяви медии, барабар с националните такива, обявиха, че водещи лица в агитката на Левски са извършителите на побоя срещу журналиста Слави Ангелов.

Трите лица, свързани с клуба на привържениците на Левски – София Запад са на свобода. Един изобщо не е задържан и не е издирван, другите двама са пуснати без гаранция и без обвинения.

Връзката им в случая е, че „познавали извършителите“. Също би било удачно да попитаме органите на МВР и прокуратурата не би ли трябвало съдът да реши кой е извършител и кой не е?

Но нека върнем лентата назад.

Непосредствено след престъплението срещу въпросния журналист, неговия подпухнал, антипатичен колега-всезнайко Борислав Зюмбюлев напълни материалите на водещите медии, че нападението било „фенска работа“. Без никакви доказателства, отново родните медии подеха кампанията, че привържениците на Левски колят и бесят невинни хора по улиците.

След кратко затишие пред невъзможността на МВР за бързо разкритие на случая, преди няколко дена, в предаването „Референдум“ по БНТ1, беше отправен личен призив към Министър-председателя г-н Борисов да разкрие престъплението. Случайно или не, на следващия ден имаше задържани, а медиите гръмнаха, че това са лидери на публиката на Левски.

Днес, главният прокурор г-н Гешев, пък намекна, че поръчителят на побоя е лице, дестабилизаращо държавата и укриващо се в чужбина. Това в акомпанимент с предположението, че извършителите са привърженици на футболен клуб. Интересна връзка, наистина. Само ще припомним, че привържениците на Левски отказаха да участват в каквито и да било действия с подобни лица преди няколко месеца. Има го доста добре документирано.

И така стигаме до заключението.

Кому беше нужен този цирк, уважаеми дами и господа? Кому беше нужно отново публиката на Левски да бъде употребявана за подмолни цели. Защо отново бяхме използвани по такъв грозен начин? Дали някой ще признае грешката си и ще напише опровержение на долните си лъжи?

Съмняваме се!


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
7519

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
272

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
2693

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
904

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...