open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
15 юни 2019 @ 09:53
3780

Ние, привържениците на ФК Левски София град Плевен...

Уважаеми Левскари , г-н Павел Колев,

Ние,привържениците на ФК Левски София от град Плевен , членуващи в фен клуб VANDALS PLEVEN към НКП , искаме да изразим възмущението си от случващото се с нашия отбор.

Обявените промени в собственоста през зимата ни върнаха надеждите,че Левски ще бъде отново там , където му е мястото. Широко прокламираната амбиция на новия ръководител и мениджърският му опит бяха сериозно основание да вярваме, че ще се сложи край на вредните порядки в клуба. За жалост именно те продължиха и за пореден път станахме свидетели на безразборни смени на треньори и "трансферни експерименти".

След злощастния завършек на сезон 2018-2019 и горчивия успех в баража за Лига Европа срещу Етър , вместо клубът да се насочи към решаване на неотложните проблеми (качественна селекция и намиране на подходящ за поста спортен директор) , започнаха процедури на подмяна на кадрите , дори на нива , нямащи нищо общо със спортно техническите резултати.В следствие на това левскари, които се радват на уважение в цялата ни общност , останаха извън клуба с не ясни доводи за извърените промени.

Така се стигна до 10.06.2019 , датата на събора на футболистите на ЛЕВСКИ за подготвителния лагер.Тогава се случи нещо недопустимо за професионален отбор, камо ли , за клуб с историята на нашия любим тим. Дойдоха дванадесет играчи , група достойна за мини футбол. Всички последствали обяснения от треньора са безпочвени , защото отново ставаме свидетели на селекция, която се прави в последния момент, в движение , закъсняла спрямо подготовката и датите на първите мачове !

А това беше един от недъзите с които г-н П. Колев щеше да се бори ?! Докато се чудим , как ръководството ще окомплектова боеспособен състав за новия сезон, ни изненада новината, че е назначен спортен директор, но не специалистът с опит и стратегия за бъдещето развитие , който бе търсен толкова усърдно през последните пет месеца, а Ивайло Петков.

И ако миналото му на футболист на Литекс и близките му връски с Гиганта от Микре може да се приемат за субективизъм , то няма как да се подмине факта ,че Петков има доста блед опит, кратка кариера изпълнена със спорни успехи . Няма как този акт да не ни разочарова и повдига сред нас въпроса : Какво точно цели ? А Вас , г-н Колев, ще попитаме простичко : До кога ?

И докато се чудите какво да отговорите и дали си струва , да се занимавате изобщо, си спомнете заглавието на онази статия след 2:7 : "Когато син гръм удари , как червеното ехо заглъхва" . Никой не е устоял на този гръм , до сега . И Вие няма да сте първия!


Още новини

3 септември 2021 @ 01:18
Турнири
321

Регламент за тунира "Синя есен"

25 август 2021 @ 15:03
Призив
875

Прозрачност?!

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
14208

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
1840

Синьо лято 2020 - История на левскарствотоНазад...