open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
14 юни 2019 @ 20:03
4507

Звучи като виц, но вие го превръщате в реалност

Господин Павел Колев, господин Васил Божков,

В момента в България няма запален левскар, който да не се пита какви ги вършите с "Левски".
Да изгониш Димитър Иванков, човек, който яростно е защитавал цветовете на любимия клуб, за да наместиш там отдавна забравен играч на мутренския ансамбъл на Гриша Ганчев от 90-те?

Звучи като виц, но вие го превръщате в реалност. Има ли нормален човек, който да се съмнява къде лежи лоялността на Ивайло Петков?

Приемаме, че в един клуб, освен собствени ръководни кадри, може да идват и външни, но обикновено това става на база изключителна компетентност в дадена област. Коя е компетенцията на Ивайло Петков, моля обяснете? Амбарцумян?
С действията си оставяте сериозни съмнения, че пред очите ни разигравате сценарий за тоталния крах на този толкова неудобен за всяка власт, но толкова обичан и поддържан клуб.
Изберете дали ще бъдете ръцете, които ще довършат мафиотското дело на БФС, министерството на спорта и задкулисни политически лица от най-високо ниво по заличаването на "Левски" или ще бъдете онези, които да донесат светлина и радост на милион привърженици, чиято благодарност ще е вечна. Засега всячески се стараете да ни убедите в първото.

Времената се менят, конюнктурата се променя, но левскарите не забравят и не прощават посегателствата над святото име и идеята за свободата, които олицетворява нашия столетен клуб.
Ако от високите си кули мислите, че сме безобидни - почакайте. Ние сме на сто и пет, търпяли сме четиресет и пет, можем много да чакаме. Можем и да действаме.

Работете за доброто на "Левски", гледат ви милиони.


Още новини

3 септември 2021 @ 01:18
Турнири
320

Регламент за тунира "Синя есен"

25 август 2021 @ 15:03
Призив
875

Прозрачност?!

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
14208

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
1839

Синьо лято 2020 - История на левскарствотоНазад...