open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
23 май 2019 @ 18:21
4054

Пет години след нощта на живота ни

Привържениците са най-ценният капитал на всеки клуб. Слушали сме многократно тези думи, най-често като евтин популизъм от хора с нечисти намерения към великата игра.

Като привърженици на Левски обаче имаме привилегията да бъдем част и много повече, а именно движещата сила в един от най-знаменитите мигове в неговата история. Тези, които са създали синята легенда.

Става дума за 100-годишният юбилей на клуба през 2014 г., организиран само и единствено с енергията и усилията на неговите привърженици.

Днес се навършват пет години от онази велика вечер, която ще остане завинаги в сърцата и душите на всички левскари. През тези пет години се доказа недвусмислено, че тези, които обичат Левски го могат. Тези, които искат да го използват за нечистоплътните си цели, не го могат.

Привържениците, при това още в няколко случая, бяха на висотата, която е недостижима за политическата олигархия, пленила клуба и източила неговите жизнени сили. Политическата олигархия бе тази, която провали честванията на юбилея от рождението на най-голямата легенда на Левски Георги Аспарухов преди почти година.

Откъсването на Левски от ръцете на мафията е единственият път за неговото спасение и този път може да бъде извървян само и единствено с непрекъснатите усилия на привържениците.

Искаме да се обърнем днес не само към привържениците на Левски, но и към всички, които обичат българския футбол.

Той няма никакъв смисъл без вас. Бъдете търпеливи, но и никога не се отказвайте да се борите за любимите си отбори. Рано или късно политическата олигархия ще осъзнае, че сте незаобиколим фактор. И ще махне гнусните си ръце, за да остави отборите и футбола на тези, които единствени ги обичат безкористно – привържениците.


Още новини

3 септември 2021 @ 01:18
Турнири
321

Регламент за тунира "Синя есен"

25 август 2021 @ 15:03
Призив
875

Прозрачност?!

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
14208

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
1840

Синьо лято 2020 - История на левскарствотоНазад...