open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
15 май 2019 @ 19:05
3484

Представяме ви ЛЕВСКИ[iD]

Уважаеми левскари,
В навечерието на 105-тата годишнина на любимия клуб, имаме огромното удоволствие да ви представим платформата за левскари ЛЕВСКИ[iD]!

Какво е ЛЕВСКИ[iD]

ЛЕВСКИ[iD] е иновативна дигитална платформа, проектирана и създадена, за да консолидира всички левскари в една голяма и силна online общност. ЛЕВСКИ[iD] разкрива богати възможности за сътрудничество, споделяне на взаимни интереси и ценности, обединени около синята идея. ЛЕВСКИ[iD] е твоята левскарска идентичност и свидетелство за репутацията ти в левскарската общност!

Предистория на ЛЕВСКИ[iD]

Първоначално идеята за ЛЕВСКИ[iD] възникна на база натрупания опит от предишната система за издаване на членски карти на НКП “ЛЕВСКИ” и поради ясно осъзнатата нужда от осъверменена система с далеч по-богати възможности.

ЛЕВСКИ[iD] е насочена към много по-масова аудитория и се стреми да реализира отколешна синя мечта - да се подсигури на левскарите тяхна собствена среда в интернет, независима от трети доставчици на online услуги. След дълъг период на широко обсъждане в левскарските среди, концептиране в рамките на нашия екип и още по-дълъг период на разработка, най-сетне ЛЕВСКИ[iD] е готова да бъде споделена с всички левскари.

Кой създаде ЛЕВСКИ[iD]?

ЛЕВСКИ[iD] е реализирана изцяло от Екип “Дигитални платформи” на НКП "ЛЕВСКИ" на НКП “ЛЕВСКИ”, като в нея сме интегрирали над 20-годишния си опит в разработката на цифрови информационни системи и интернет приложения.

Кой може да има ЛЕВСКИ[iD]?

Всеки привърженик на ЛЕВСКИ може да получи своя личен ЛЕВСКИ[iD]!

105 години ЛЕВСКИ

За да отбележим празника на 105-тата годишнина, всички нови потребители на системата, ще получат допълнителни репутационни точки при активиране на профила.

Вземи своя ЛЕВСКИ[iD] сега!

Не отлагай, не протакай - това не е левскарско! Нека всички видим колко истински левскари има на този свят!

С регистрацията си ти директно подкрепяш синята общност и доказваш, че делата са по-силни от думите!Още новини

13 февруари 2020 @ 10:02
Съобщение
691

Поход под надслов Левски, ти си всичко за нас

24 януари 2020 @ 16:29
Ексклузивно!
5104

Извънредно събрание

23 януари 2020 @ 12:40
Ексклузивно!
4455

Съобщение за срещата с министър - председателяНазад...