open beta
НКП "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
68

ЛЕВСКИ НА ФИНАЛ!

Скъпи левскари, тази събота ни предстои финал за Суперкупата на България по баскетбол.

Нашите момчета от Левски излизат срещу Рилски спортист, а мачът ще се играе в София. Приканваме всички, които имат възможност, да дойдат в зала “Универсиада” в 18:00 часа и да подкрепят шампионите ни. Нека заедно вдигнем още един трофей тази година! Срещата ще бъде първа официална за новия сезон и за новия състав. Ръководството привлече едни от най-успешните български баскетболисти в последните години - близнаците Калоян и Деян Иванови.

В отбора се завърнаха Христо Захариев и Герасим Николов, както и Никола Маравич. Последният заедно с американския плеймейкър Патрик Рембърт са единствените чужденци в селекцията на Тити Папазов.

В Левски остaнаха Божидар Аврамов, Асен Великов, Деян Карамфилов, Алекс Симеонов и Кръстан Кръстанов. С този състав Левски ще участва и в квалификациите за баскетболната Шампионска лига по-късно този месец. Водят се разговори с ръководството на футболен клуб Левски за промяна на началния час на контролата с Радник (Сурдулица), за да може сините фенове да посетят и двете събития.

Левски има нужда от своите привърженици навсякъде!


Още новини

19 юни 2019 @ 16:26
Събрания
6

Дневен ред - ОС

19 юни 2019 @ 14:17
Турнири
216

Програма „Синьо Лято“ 2019 г.

19 юни 2019 @ 09:59
Обява
1393

На „Синьо лято“ с автобусНазад...