open beta
НКП "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
29 август 2018 @ 12:00
32

Време е за отговорност!

Скъпи левскари,

Напоследък, въпреки нотката на свеж победен въздух, поета след недопустимото срамно отпадане от нечуван отбор, клубът ни за пореден път бе тежко наказан, което неминуемо доведе до поредно напрежение между привържениците на Левски.

Националният клуб на привържениците никога не е бягал от отговорност, за разлика от много от нашите ръководители, а и за съжаление от някои наши съмишленици. Ние осъзнаваме, че като най-масова организация на привържениците имаме своите задължения в превенцията от наказания. Съвсем гордо можем да заявим, че през годините имаме немалко успехи в тази насока, които за съжаление не са толкова популярни, колкото всеобщите провали, докарали наказания за любимия ни клуб.

В тази връзка, Националният клуб на привържениците на Левски за пореден път напомня на всички сини привърженици, включително и на своите членове, че хвърлянето на каквито и да било предмети на пистата - пиратки, факли, седалки, чаши, бутилки и т.н., е напълно забранено и носи само и единствено вреда. Напомняме, че всякакво издигане на расистки лозунги, плакати с расистка терминология от вишки и подобни, както и маймунски звуци са напълно недопустими и освен, че вредят безкрайно на Левски, те нямат нищо общо с идеологията на нашия патрон - Апостола на свободата.

Поради очевидната необходимост за по-твърди действия в тази насока, в случай на нарушаване на установените правила за поведение на стадиона, нарушителите ще понасят своята лична отговорност.


Още новини

24 май 2019 @ 11:02
Юбилей
346

ЛЕВСКИ на 105!

23 май 2019 @ 18:21
Юбилей
1490

Пет години след нощта на живота ни

15 май 2019 @ 19:05
ЛЕВСКИ[iD]
2294

Представяме ви ЛЕВСКИ[iD]

15 март 2019 @ 11:42
Бокс
190

Време е за бокс!Назад...