open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
май 2018 @ 14:58
1494

Г-н Каракачанов, дръжте МВР далеч от Левски

Уважаеми г-н Министър,

Вместо да си посипете главата с пепел, продължавате да се излагате, ръсейки „бисери“ в медиите.
Няма как да си замълчим, когато казвате, че ще помолите колегите си в МВР да ни съдействали за юбилея ни догодина. Това не само ни изуми, това ни възмути до дъното на душата ни.

Г-н Каракачанов, на вас милиционерите наистина са ви колеги, там сте известен като агент Иван, но в случая се обръщаме към вас като към историк или поне като левскар, за какъвто се афиширате.

Ако сте наистина левскар, щяхте да сте отлично запознат, че за всеки един син привърженик насилственото обединение с МВР, наложено ни от комунистическия режим, е най-срамния период във вековната ни история.

Ако сте наистина левскар, вие безсъмнено щяхте да си спомняте любимия рефрен на синята лавина – Левски, оле, нищо общо с МеВеРе.

Ако пък сте наистина историк, щяхте да сте наясно, че в момента няма 2 цска, които да празнуват 70 години. Има преименуван Литекс от Ловеч и новосъздаден клуб във В група. 70 годишният цска умря на 68, при това на любима за феновете му дата – 09.09.2016

Ако наистина сте историк, щяхте да знаете, че покойният цска е бил наистина храненика на българската армия, но няма нищо общо с нейните ВВС. Въздушните ни сили също са си имали отбор, пак създаден по московски образец, който е побеждавал цска и точно заради това е бил закрит от комунистите. А откъде решихте, че Литекс, които ще платят, имат нещо общо с армията, остава загадка.
 

И накрая, искаме да ви кажем, че няма никакво значение дали подготвяният цирк ще струва 2000 лв. или 20 000 000 лв. Тук става въпрос за погазване на законите на страната, за абсолютна наглост и обслужване на частни интереси на един определен човек, а към такива неща левскарите наистина сме дребнави.


Престанете да се излагате, защото ние сме готови да стигнем докрай и ще пуснем сигнал до прокуратурата, която да се произнесе каква връзка има Литекс с подопечното ви министерство, на каква законова разпоредба се основава наемането на българските въоръжени сили за частно парти и колко наистина струва това на данъкоплатците. Защото няма как да ни заблудите, че ще е 2000 лв. За толкова няма да дойде и най-незначителният ромски певец да пее.

Вече имаше разследване за неправомерно използване на правителствения Авиоотряд, не забърквайте в скандали и Българската армия. Достатъчно е, че петните името на великата ВМРО с присъствието си, долу ръцете от Левски!

 

* Използваната карикатура е на Чавдар Николов, за което му благодарим и се надяваме, че не се сърди


Още новини

3 септември 2021 @ 01:18
Турнири
603

Регламент за тунира "Синя есен"

25 август 2021 @ 15:03
Призив
1167

Прозрачност?!

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
14523

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
2102

Синьо лято 2020 - История на левскарствотоНазад...