open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
май 2018 @ 12:24
759

Частно дружество ли е Министерство на отбраната?

Националният клуб на привържениците на Левски с изумление научи за предстоящото поредно безобразие в нашата държава.

Министерство на отбраната официално съобщава на своята страница, че Военновъздушните сили на България ще вземат участие в измисленото събитие на един измислен клуб, който вместо да прави прощъпулник за двегодишнината си, е решил, че става на 70.

Ние искаме да попитаме министъра на отбраната Красимир Каракачанов и неговия началник министър-председателя Бойко Борисов няколко неща:

  1. пфк цска-софия държавно дружество ли е, част ли е от министерство на отбраната, защо му се подариха базите на фалиралия клуб, кога ще си платят търга за емблемата?
  2. Ако не е държавно дружество, кой ще плати огромните разходи на ВВС за подобен цирк?
  3. Възможно ли е частни дружества да наемат българската армия за участие в партита и къде е регламентирано това?
  4. За юбилея на най-великия български футболист Георги Аспарухов, който ПФК Левски и неговите привърженици ще отбележат официално на 04.05.2018, предвижда ли се участие на ВВС, прикрито под предлога „тренировка за парада“?
  5. Дали за пореден път не се погазват всички правила и закони в държавата за облагодетелстване на едно частно дружество и неговия меко казано спорен принципал?
  6. Дали за пореден път не се ощетява бюджетът на Републиката, принуждавайки всички български граждани да плащат за забавлението, мегаломанията и престъпните схеми на едно самозабравило се ГМО, към което всеки нормален човек би следвало да изпитва единствено погнуса и презрение?
  7. Докога държавата, и в частност Министерство на младежта и спорта и Министерство на отбраната с благословията на премиера, ще продължават да слугуват на един човек, подсъдим за редица престъпления, много от тях ощетяващи държавния бюджет?

 

Наясно сме, че отговори няма да получим, но призоваваме българската общественост да има нулева толерантност към всички замесени в подобни престъпни схеми, макар и прикрити под мотива „тренировка за парада“. Надяваме се здравия разум да надделее, надяваме се и медиите да прогледнат и да започнат да наричат нещата с истинските им имена, без да пропускат тирето. Защото иначе всички ставате съучастници в измама и престъпление. Защото всички ставате слуги!

Само Левски!


Още новини

27 септември 2020 @ 19:43
Позиция
13883

Защо стана така?

15 септември 2020 @ 23:06
Турнири
1616

Синьо лято 2020 - История на левскарството

9 септември 2020 @ 20:24
Съобщение
4123

Колко и на кого дължим пари към момента?

7 август 2020 @ 16:54
Събития
2196

Национална левскарска среща 08.08.2020Назад...