open beta
НКП "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
37

ХАЙДЕ НА МАЧ

Подготовка, селекция, този ще дойде, онзи ще освободим. Два месеца безвремие за всеки, който ляга и става с мисъл за любимия син тим. Свърши се. Най-накрая дойде неделята, когато сред левскарите ще се чуе вековното Хайде на мач.

Хайде на мач, дядовци. Хващайте внуците за ръка и тръгвайте към стадиона, на който преди повече от 50 години сте дошли за първи път, когато вие сте били внуци и сте виждали какво прави Гунди в последните секунди.

Хайде на мач, татковци. Хващайте синовете и дъщерите за ръка и тръгвайте към стадиона,на който край бащите ви  сте скандирали „Пальо, ти си цар”,”Пуснете Киро Миланов”, ”Гиби,Гиби”, ”Наскооо Сираков”, ”Кога на Гонзо паднете…”.

Хайде на мач и вие пораснали хлапета от времето на Синята приказка, когато се катерехте по седалките с горящи вестници в ръка и бяхте неразделна част от Приказката.

Хайде на мач , СЕКТОР Б , който е прекалено малък за да побере всички левскари и достатъчно голям , за да има място за всеки фенклуб. Задайте отново десетилетния  код ”УЛТРАСИНЬО” , който е  превръщал играчите ни в Сини богове и е смразявал кръвта на враговете ни.

ХАЙДЕ НА МАЧ , ЛЕВСКАРИ, ЗАЩОТО

Отбора във синьо в сърцето си нося.
Отбора от детство - отбора любим.

С отбора във синьо, с мечти към победи
с отбора във синьо напред да вървим.


Още новини

24 май 2019 @ 11:02
Юбилей
225

ЛЕВСКИ на 105!

23 май 2019 @ 18:21
Юбилей
1256

Пет години след нощта на живота ни

15 май 2019 @ 19:05
ЛЕВСКИ[iD]
2255

Представяме ви ЛЕВСКИ[iD]

15 март 2019 @ 11:42
Бокс
179

Време е за бокс!Назад...