open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
425

ЛЕВСКИ СЪБИРА НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАЧ!

Уважаеми левскари,

в навечерието най-светлите семейни християнски празници ви каним на една специална среща. Този петък, 22-ри декември, от 19:00 часа в зала “Универсиада” в София ще се проведе традиционният коледен мач по футзал на Левски. С него за девета поредна година Националният клуб на привържениците на Левски София (НКП) иска да изпрати с усмивка и добро настроение отминаващата година.

Скъпи левскари, тази година мачът по футзал е по-специален! С неговата организация искаме да помогнем на едно дете, на един малък футболен талант да живее. Традиционният коледен двубой по футзал на Левски ще бъде с благотворителен характер – включваме се в кампанията по набиране на средства “Един за всички, всички за Криси” в помощ на 9-годишния Кристиян Илиев, който е диагностициран с тежко заболяване – Сарком на Юинг (злокачествен тумор).

Кампанията в помощ на Криси ще събере на едно място няколко поколения левскари и големи имена на този клуб. Демонстративният мач по футзал ще противопостави отбора по футзал на Левски, който е държавен шампион за 2017-та година и участник в Шампионската лига, срещу сборен състав на ФК Левски. В последния именно ще влязат актуални звезди на първия тим на Левски (като Божидар Митрев, Васил Панайотов и др.), най-големите ни сини таланти и надежди (Николай Кръстев, Деян Иванов, Илия Димитров, Ивайло Найденов и др.), емблематични футболисти от близкото и по-далечно минало (Дончо Донев, Христо Йовов, Елин Топузаков, Димитър Телкийски, Захари Сираков и др). Подготвили сме ви и специална изненада, която ще запазим в тайна до събитието в петък.

Всеки, който иска да се включи в кампанията “Един за всички, всички за Криси”, може да го направи, като закупи билет за Коледния мач по футзал. Входът е на цена 5 лева, като абсолютно цялата сума отива в помощ на малкия Кристиян. Отделно, в залата ще има обозначени урни, които ще се носят от деца, родители и треньори от школата на “Царско село”, в коятo тренира Кристиян.

Молим ви, нека в тези светли християнски и семейни празници бъдем добри хора и помогнем за една добра кауза. Елате в залата! Елате и подкрепете Криси и Левски!


Още новини

25 юни 2020 @ 18:56
Ексклузивно!
3255

БФС обяви война на Левски!Назад...