open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
427

Левскарите от Плевен уважиха инициативата на "BG Бъди активен"

Привърженици на Левски от Плевен уважиха с присъствието си гостуването на вратаря Божидар Митрев в града. Те поздравиха своя любимец и му пожелаха успех в предстоящите мачове от футболната Първа лига.

Националът гостува в плевенското ОУ "Д-р Петър Берон", за да подкрепи инициативата на "BG Бъди активен" в Европейския ден на спорта в училище
Митрев пристигна в училището малко след 10 00 часа, където го очакваха директорката на школото Ваня Дражева, учители и около 400 ентусиазирани деца. Капитанът на "сините" отдели повече от 60 минути на учениците, отправи своите послания и отговори на всички техни въпроси.

"Радвам се, че съм тук сред вас в този ден. Като спортист искам да ви призова да спортувате повече, защото това лично на мен ми е помогнало не само в кариерата, но и в живота. Разбира се, трябва да наблягате и над учебниците", каза от своя страна Митрев.

Футболната звезда връчи на училището специален подарък - своя фланелка, която да вдъхновява децата и да им напомня, че спортът е важен за здравето.

След това капитанът на Левски демонстрира уменията си пред малчуганите, които дори имаха шанс да го пробват на вратата от бялата точка на игрището в двора. За целта Митрев си сложи и вратарските ръкавици.

Възпитаниците на ОУ "Д-р Петър Берон" останаха с отлични впечатления от националния страж, който отдели време и внимание на всички желаещи да получат картичка с автограф и снимка с него.

Така децата освен знания, днес отнесоха у дома и незабравими спомени от срещата си с талантливия български футболист с голямо сърце.

Източник: pleven.utre.bg


Още новиниНазад...