open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
28 август 2017 @ 17:22
548

Благодарим ви, "сини" лъвове!

Отборът на “Левски София-Запад” се завърна в България, след като участва в Шампионската лига по футзал “UEFA Futsal Cup”. За съжаление не успяхме да се класираме за следващата фаза на този изключително силен и престижен турнир, но го напуснахме с високо вдигнати глави!

Участието на шампиона на България “Левски София-Запад” в Тромсьо може да бъде определено само по един начин – достойно! Завършихме на второ място в групата с отбори от Норвегия, Холандия и Шотландия или всеки един, от които с многократно по-високи бюджети от този на нашия клуб.

Въпреки скромните средства, с които разполагаме, ние имаме нещо по-ценно – огромен ентусиазъм, себераздаване и колектив! Момчетата се бориха до последно, като истински лъвове! Записахме една победа, една загуба и един равен в трите мача. Головата разлика бе 9:4!

Всъщност, “Левски София-Запад” допусна най-малко голове във вратата си от всички отбори в групата! Но не толкова статистиката ни кара да се чувстваме горди с представянето на отбора, колкото самото участие – волята, всеотдайността и непримиримостта на целия тим. 

Благодарим ви! Благодарим и на всички спонсори, без чиято помощ "Левски София-Запад" нямаше да осъществи това участие!

Без битка няма победа!


Още новини

25 юни 2020 @ 18:56
Ексклузивно!
3256

БФС обяви война на Левски!Назад...