open beta
НКП на "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
SectorB ЛЕВСКИ 100 ЛЕВСКИ[iD]
26 юли 2017 @ 10:58
387

ПЪРВИ ФУТБОЛЕН ТУРНИР В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

Уважаеми левскари,

клуб на привържениците “Ултрас Левски Благоевград” има удоволствието да Ви покани на първия футболен турнир в Югозападна България за сини фенове, фракции и фенклубове. След поредицата от успешни подобни събития в други кътчета от нашата родина, решихме и ние, левскарите, от Благоевград да организираме и да сме домакин на подобен син спортен празник. Още повече, че можем да се похвалим с отлични резултати от вече превърналия се в традиция детски футболен турнир в памет на Апостола, който се провежда през месец февруари. 

Предстоящото ни събитие ще се проведе на 2-ри септември 2017 г. на игрището на ЮЗУ "Неофит Рилски", което е с естествено тревно покритие. Всеки отбор ще се състои от петима полеви играчи и един вратар. Регламентът ще бъде уточнен и обявен допълнително, тъй като зависи от броя на участващите отбори. Затова, поставяме краен срок за записвания 20-ти август. Това можете да сторите на телефон: 0883431528. Ще бъдем щастливи да се включите!

Събитието е със съдействието на НКП. Допълнителна информация за възможността за наставяне, подробности около турнира и информация за регламента, ще ви съобщим в следващите дни! 

Само Левски!


Още новини

25 юни 2020 @ 18:56
Ексклузивно!
3255

БФС обяви война на Левски!Назад...